Dalinggen Tea House

  • Company/Studio
    Studio RE+N
  • Lead Designer(s)
    Yuting Zhang
  • Design Team
    Pu Zhang
  • Client
    Xinxing Town
  • Prize
    Winner in Architecture/Cultural Architecture / Winner in Architecture/Small Scale Project
  • Project Website

In Dalingen Village Organic Tea Valley, the Tea House blends modern design with Songyang's tea heritage, transforming an existing signal tower into a tea house and cultural center. It features a southwest entrance leading to a rising panoramic ramp and an interior path descending with stairs for tea events. The design, integrating with the terraced landscape, has an earth-toned fa├žade and a clever roof hiding HVAC systems. This environmentally conscious project is a community hub for tea art, observation, performances, and cultural activities, enhancing the appreciation of local tea culture.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.