POST - Headquarters

  • Company/Studio
    Metaform
  • Instagram
  • Lead Designer(s)
    GG Kirchner
  • Design Team
    GG Kirchner, Shahram Agaajani, Matthieu Ristic, Ljiljana Vidovic, Jarrid Engel, Sven Khal, Jackie Ley, Phillip Barnard, Iulian Mosu,Lena Niebelschuetz
  • Client
    POST
  • Credits
    Photo by Steve Troes
  • Prize
    Winner in Architecture/Commercial & Offices / Winner in Architecture/Green Architecture
  • Company Profile

The new POST Headquarters is situated in a quite particular urban environment. It is located in the densest district of Luxembourg, opposite the city's main traffic hub, and is characterised by Haussmannian architecture with massive natural stone facades. This new building had to, therefore, be a link between the contemporary and the history. On one side the CNS new Headquarters participates in the revaluation of the district, and on the other, the historic Accinauto building ends the Haussmannian route of the Bourbon Plateau, with its listed fa├žades to be preserved.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.