Library and Examination room in Valencia

  • Company/Studio
    Bordas+Peiro
  • Instagram
    @bordaspeiro
  • Lead Designer(s)
    Anna Maria Bordas
  • Client
    Dirrección del Centro Asociado de la UNED de Alzira-Valencia
  • Prize
    Winner in Architecture/Cultural Architecture
  • Company Profile

The new library, adjacent to « Casa Misericordia » is designed so that the user has a free vision of spaces, circulations, and potential uses, following two fundamental principles of work at the agency : - Permanence and evolutivity, with space sizing generated by a structure that can accommodate future floors and change its uses. The universal and symbolic character of the facades allows the building to change its uses over the time. - Monumentality and domesticity, with an exterior environment of textured bricks worked in all its forms which contrasts with a much smoother wooden interior

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.