Navy Box

  • Company/Studio
    Horibe Associates
  • Instagram
    @horibeassociates
  • Lead Designer(s)
    Naoko Horibe
  • Design Team
    Shunya Takahashi tectonic studio
  • Credits
    Photo by:Yunagi Miki
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

This residential project for a family of four is built on an 85m² site with strict regulations and contains a covered garage and courtyard. By taking this exterior space as the central axis, the surrounding interior spaces were arranged. We gave form to interior spaces that hold reciprocal relationships in both the horizontal and vertical directions. We planted a tree in the courtyard, which blooms with vibrant yellow flowers. The tree slips in and out of view from the living room, bedroom, kitchen, bathroom, etc., giving one the sense of the four seasons and providing a charm to daily life.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.