Plaza Cowork

  • Company/Studio
    Dos Design Studio
  • Instagram
    @dos.arch
  • Lead Designer(s)
    Cammy Aw & Adrian Ramirez
  • Client
    Plaza Cowork
  • Credits
    Photo by Jarol Nelson & Paul Vera
  • Prize
    Winner in Interior Design/Renovation / Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

Located in the heart of Guayaquil and inspired by its surrounding downtown’s historic arched portals, Plaza Cowork is a coworking site that was built to manifest the intersection of a high-end office space and a home-like comfortable environment. Arches and curves create not only dynamism but also frame views of different interior spaces, enhancing a collaborative environment through an open office plan. Spaces are distinguished by ceiling and lighting design rather than by isolating walls, and covered with warm wood, golden accents and a combination of bright and dark colors.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.