Scandit Headquarters Zurich

  • Company/Studio
    Helsinki Zürich Office
  • Instagram
    @helsinkizurichoffice
  • Lead Designer(s)
    Helsinki Zürich Office
  • Design Team
    Tommi Mäkynen, Mirjam Niemeyer, Pablo Aumente, Sevim Yıldız, Zofia Józefowicz
  • Client
    Scandit AG
  • Credits
    Photos by: Andreas Buschmann
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

The HQ is a versatile and communicative working landscape designed for future needs and growth. Straight lines and clear contrasts create visual sharpness and clarity resulting in a weave of typologically differentiated areas for varied needs. The heart of the campus fitted with modular furniture elements serves as a flexible social arena reflecting the innovation culture of the user. Ecological awareness is visible in the choice of materials: timber and various upcycled materials. The reduction of built elements ensures flexibility and adaptability resulting from growth or changing needs.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.