Renewing the Glory

  • Company/Studio
    Matrix Design
  • Lead Designer(s)
    Wang Guan, Liu Jianhui, Wang Zhaobao
  • Client
    Wuxi Hailong Real Estate Co., Ltd
  • Credits
    Photo by: Shi Xiang Wan He
  • Prize
    Winner in Interior Design/Sustainable Living
  • Company Profile

The space is internally placed with Yuqi non-foreign art and cultural products to enhance the cultural attributes of the space. The indoor greenery echoes the outdoor landscape, and the design becomes a green producer in the space biosphere. The design reduces the use of light in as few areas as possible, instead, natural light is radiated into the space, and the design is energy-saving and environmentally friendly. The elevation of the prisms and the balance between them enable the midday sunlight to enter the vestibule, and the combination of light and shadow creates a unique rhythm.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.