15-2 WINDOW: BAICAI Design Office

  • Company/Studio
    Baicai Design
  • Lead Designer(s)
    Kaiwen Zhao
  • Client
    BAICAI Design
  • Credits
    Picture credit: Topia vision
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

The project is a combination of a design office and a gallery. We took a tremendous change to the fa├žade to create a full class wall of 25sqm. The window is all you can see when you arrive at BaiCai Design Studio, then we call it the WINDOW space. It is a space for free thinkings and exchanges, and where periodically we will host exhibitions and workshops. There is a hidden door at the end of the long and narrow corridor with a depth of 8 meters next to the WINDOW. After opening the door, you will meet our office space.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.