Chongqing Forbidden City Cultural Relics South Relocation Memorial Hall

  • Company/Studio
    BLUES
  • Lead Designer(s)
    Min Zeng
  • Design Team
    Mei Qin、Linjun Zhou、HuaQiao Guan
  • Client
    Sunac China Chongqing Real Estate
  • Credits
    XF photography
  • Prize
    Winner in Landscape Design/Historical landscapes
  • Company Profile

Based on the initial status of the site, we have retained a large number of historical bases, and reinterpreted and packaged the original structure and trees. Based on the primary texture, the visitors can feel the fusion of old and new in the city of Chongqing and the original beauty of nature.By retaining the texture of the ancient streets and the pedestrian scale, the design retains the rare rustic construction feature, and uses the light-transmitting concrete as the guide for the pedestrian route, clearly showing the important connection before and after the renovation.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.