Mr. Tao's Residence

  • Company/Studio
    VOGLASS + DC; Zhangheng Design Studio
  • Lead Designer(s)
    Hank Cheung
  • Design Team
    Tong Chen, Lan Zhao, Zheng Yang, Lingge Chen
  • Client
    Mr. Tao
  • Credits
    Photo by: Qilin Zhang
  • Prize
    Winner in Interior Design/House & Residential
  • Company Profile

The project is a redevelopment of a village-based ancestral house. The team adopted contemporary design languages while incorporating the reflection on local cultural context, to build an idyllic residence that is simple yet extraordinary, luxurious but not extravagant. The large floor-to-ceiling windows bring in ample natural light, and the plain white walls and soft furnishings in natural tones leave space for the interplay of light and shadows. The black frames are rigid but regular, structuring the depth of the space, while capturing the verdant scenery outside as a still-life painting.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.