Ochre House

  • Company/Studio
    Chain + Siman
  • Instagram
    @chainsiman
  • Lead Designer(s)
    Renatta Chain + Lina Siman
  • Client
    Confidential
  • Credits
    Photo: Rafael Gamo
  • Prize
    Winner in Interior Design/House & Residential
  • Company Profile

This two-story residence uses natural light and outdoor vegetation to create a fluid environment rich in ochre tones. Golden sunlight pours in from the mullioned windows that, combined with bespoke furniture and oakwood floors and ceilings, result in a cozy ambience. The quarry stone texture contrasts with the smooth finishes found along the neutral tones of the rooms. A staircase wrapped around a tree in a double-height space articulates the different levels of the house. Custom made details, such as the kitchen floor pattern, along with the curated decor, complement the warm color palette.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.