TIMELESS

  • Company/Studio
    APOLLO Architects & Associates,Ltd.
  • Lead Designer(s)
    Satoshi Kurosaki
  • Credits
    Photo by :Masao Nishikawa
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

This house in a quiet residential neighborhood of central Tokyo was built for a couple who had long lived on the property but wanted to rebuild as they entered a new phase of life after their three children left home. The simple exterior design comprised of two massive volumes piled on top of each other takes advantage of the corner lot, with a façade of exposed concrete imprinted with cedar formwork. Outward-facing windows are limited to horizontal slits to preserve privacy and increase security.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.