The Roof House

  • Company/Studio
    过半儿 guò bàn ér
  • Instagram
    @guobaner_beijing
  • Lead Designer(s)
    Sun Min, Christian Taeubert
  • Design Team
    岳文博,马诗瑜
  • Client
    confidential
  • Credits
    Photos By Boris Shiu
  • Prize
    Winner in Interior Design/Renovation / Winner in Architecture/Refurbishment

guò bàn ér adds natural daylight and comfort to an ordinary rural house. The architects were given the task to add a modest extension to a vacant rural house. By extending the original roof slope of the existing dwelling, they constructed an additional 120 sqm of living area. "Creating an airy main space which provides flexibility for a wide range of living activities was key. We want to offer models for a fitting transformation in the context of rural areas. We don't want to recall villa typologies that stay empty shells; they have become all but too present in rural areas outside Beijing."

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.