Between the Silhouettes

  • Company/Studio
    Morein Design
  • Instagram
    @morein_design
  • Lead Designer(s)
    Shih Chieh Kao
  • Credits
    photo by Hey!Cheese
  • Prize
    Winner in Interior Design/House & Residential

Inspired by the silhouettes of the homeowner and his child as they play in the woods in the sun. With a circular flow, the common area retains some flexibility for potential changes in configuration. By slightly separating the cabinets from the ceiling and beams and creating some gaps, the design allows for the mingling of lines of sight and beams of light. There are shelves in the midsection of the cabinets for books or other decorative items on display, and some of the beams are designed with slight angles so that they appear less oppressive or overbearing.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.