Urban Patio

  • Company/Studio
    Form Space Design
  • Lead Designer(s)
    Kevin Hsieh
  • Design Team
    Yunshuang Lin
  • Credits
    Hezi Studio
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

The shape of the space may change, but the trees will always be there. In order to preserve the trees adjacent to the site, the concept of quietness in the midst of noise is used to raise the scale of space, allowing the building to respond to the environment with a pure white appearance. The scale of the space is enlarged by settling the atrium enclosed by two building volumes. The roof is designed with circular skylights to bring in scenery and light, giving the space a natural and rich appearance through the changing seasons and the flow of nature, creating a utopia in the city.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.