THE RAJASTHAN SCHOOL

  • Company/Studio
    Sanjay Puri Architects
  • Instagram
    @sanjay_puri_architects
  • Lead Designer(s)
    Sanjay Puri
  • Design Team
    Sanjay Puri, Ishveen Bhasin, Ankush Malde, Pooja Prajapati
  • Client
    SHREE CEMENT LTD
  • Credits
    PHOTO CREDITS : MR.DINESH MEHTA
  • Prize
    Winner in Architecture/Educational & Sports

The Rajasthan School derives its character from the organic old cities, with an informal layout, interspersed open & enclosed volumes, designed in response to the hot climate, creating a school that is exploratory in multiple ways. The organic layout creates a different character to each part of the school orienting each space with different views & different perceptions. The auditorium, primary school and administration space occupy the southern side of the plot opening into a large sheltered open area towards the north beyond which the secondary classrooms, library & cafeteria are located.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.