Pure House

  • Instagram
    @tsingyan_interior_design
  • University/School
    Chung Yuan Christian University
  • Lead Designer(s)
    Chien Ming Lai
  • Design Team
    Jyun Ru Chen
  • Credits
    Photo by KAYING PHOTO STUDIO
  • Prize
    Emerging Interior Designer of the Year / Winner in Interior Design/House & Residential
  • Company Profile

The project is located in a high-rise building in downtown area of TAIWAN (R.O.C). The indoor space is surrounded by wide-spread French windows having excellent view. Because of the wide-spread French windows surrounded, it's difficult to deal with the visual wall of the public area.Therefore,extending a part of the structure surface of the building to indoor to enhance the weight of the main TV wall.With the two-inch hanging tiles and solid wood grilles combing outdoor and indoor space,to achieve balance between the two.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.