DAIKOSHA - Courtyard

  • Company/Studio
    DAIKOSHA
  • Lead Designer(s)
    Xu Qiang
  • Design Team
    Jiang Jinping, Qi Xiaohai, Wang Lei, Xiao Dongpo, Jiang Yixuan, Du Long
  • Client
    Inner Mongolia DAIKOSHA Communication Co., Ltd.
  • Prize
    Winner in Architecture/Refurbishment
  • Company Profile

The hallway is set at the entrance to guide circulation. The entrance area echoes the small courtyard that used to breed poultry through the carved-out openings on the wall, creating enframed views inside and outside. After demolishing the original house on the north side, the tea pavilion with brick and wood structures was built here. The space between the tea pavilion and rooms on both sides is reserved for greenery. The historical traces left on original residences are retained. The courtyard was transformed in a moderate way to meet the demands of functions and living environment.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.