Return Restaurant

  • Company/Studio
    Return
  • Lead Designer(s)
    Lin Fangchen
  • Design Team
    Return
  • Credits
    HereSpace
  • Prize
    Winner in Interior Design/Hospitality
  • Company Profile

The project is situated in the sky garden of Xiamen Baolong Yicheng Mall, with box-shaped buildings of different sizes scattered around. Regarding the spatial layout, there is no excessive division of space or clear-cut distinction, and the brick walls and concrete columns within the restaurant are preserved and blended into the general design. The glossy marble tabletop and the texture of the exposed natural stone on the wall contrast with each other, bringing out an abyssal sense of time and space through simple materials.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.