Raphael Court at the Victoria and Albert Museum

  • Company/Studio
    Studio ZNA
  • Instagram
    @studiozna
  • Lead Designer(s)
    Zerlina Hughes
  • Design Team
    Dogan Kozan
  • Client
    Victoria and Albert Museum
  • Prize
    Winner in Interior Design/Lighting
  • Company Profile

Studio ZNA worked with architects Feilden Clegg Bradley Studios and the V&A team on a new scheme to reveal the Cartoons’ details and vibrant palette at Raphael Court. Acoustic panelling and bespoke furniture was added. State-of-the-art flexible LED lighting was designed to reduce reflections on the glass to increase visibility of the works, providing uniform lighting and drawing the visitor's eye while considering conservation requirements. The space is celebrated by rendering architectural elements with light. Events mode with remotely controlled colour changing lights was also designed.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.