No-boundary Toilet

  • Company/Studio
    Zhubo Design CO., LTD.
  • Lead Designer(s)
    Zhong Qiao
  • Design Team
    John Siu, Huang Xin,Li Junda,Hu Yaomin
  • Credits
    Photo by :Zhang Chao,John Siu,Li Junda,Hu Yaomin
  • Prize
    Winner in Architecture/Small Scale Project
  • Company Profile

The site for the project is situated in the corner of the main road. Because of its prominent location, the idea of concealing this obnoxious facility in the green belt and the woods is created at the beginning of the project. In order to take full advantage of the convenience of serving the surrounding residents, the toilet cubicle adopts the form of the gender-free cubicle, forming a borderless, fluid layout that blends with nature. Besides, it maximizes the accessibility of public and adopts a landscape design similar to street park. It has become a shortcut for people to rest.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.