LUYUEJIANGCHENG PARK

  • Company/Studio
    墨设 Mod Design Studio
  • Lead Designer(s)
    Weimo Feng
  • Design Team
    墨设 Mod Design Studio
  • Client
    Vanwarm Holding Group
  • Prize
    Winner in Interior Design/Hospitality
  • Company Profile

This case is located in Chongqing, a local art experience Museum. We wanted to establish a spatial relationship symbiotic with nature. Chongqing's geographic features were taken as the design source, and the space and functions connected with a bionic skin, so as to realize the experience of seamless connection and natural transition in the reception hall, rather than the existence of separate spaces.The ups and downs bring out the extending and layering trend of Chongqing, which is also the most typical feature of the mountain city.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.