L011

  • Company/Studio
    Stephan Maria Lang Architects
  • Instagram
    @stephanmarialang_architects
  • Lead Designer(s)
    Stephan Maria Lang
  • Design Team
    Diana Hess, Hans Kreye
  • Credits
    Photo by: S. Kolm, H. Kreye, M. Gottwald
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

The plastic beauty of the building is architecturally designed in perfect harmony with the natural splendor of its surroundings and the needs of a patchwork family of 5 Kids. The l-shaped structure takes the different lighting situations into account. The ground floor gives inside outside space for food Preparation, Cooking, Dining and Living. A huge Chimney defines the open kitchen-dining area and is the center of the wooden floored sunken Living room.The upper Floor is hosting the individual rooms with a separated generous parent area.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.