Sæter Terrace

  • Company/Studio
    A-Lab
  • Lead Designer(s)
    Erik Olav Marstein
  • Client
    Solon Eiendom
  • Credits
    Photos by Ivan Brodey
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

Sæter Terrace House function as a sophisticated mediator between a low density area and high density inter junction. The cubistic design creates different volumes and steps, giving individual character to balconies and terraces. The building is 6500m2,4500m2 over ground, giving room for 34 apartments, and commercial space at the first floor with underground parking. A secluded and quiet outdoor garden is neatly placed at the back of the building. The slightly matt aluminum metal coating is reflecting the shifting light conditions of the Nordic seasons.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.