The Carve

  • Company/Studio
    A-Lab
  • Lead Designer(s)
    Geir Haaversen, Odd Klev
  • Design Team
    Luis Fonseca
  • Client
    Oslo S. Utvikling
  • Credits
    Photos by Ivan Brodey and Luis Fonseca
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing

The Carve is one of three buildings creating DNB headquarters in the Barcode row in Bjørvika. This 15 story building makes a footprint of only 21 times 105 meters. The lower eight stories are dedicated to the DNB offices. Above them lies 6,000 m2 of apartment space, with large terraces facing the city and the forest to the north, and the fjord to the south. The midsection offers a spectacular common space with panorama city view. The open roof garden, which covers 900 square meters and four stories, provides extra daylight and works as a buffer between the apartments and the commercial area.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.