EQUINOR Regional and International offices

  • Company/Studio
    A-Lab
  • Instagram
    @alab_architects
  • Lead Designer(s)
    Geir Haaversen, Odd Klev
  • Design Team
    Charles Marsden, Tonje Løvdahl, Erik Olav Marstein, Espen Veiby
  • Client
    IT Fornebu property
  • Credits
    Photos by Ivan Brodey, Luis Fonseca
  • Prize
    Winner in Architecture/Big Scale building
  • Company Profile

Impressive use of cantilevering, with up to 30-metre overhangs, and an advanced glass-roofed atrium, make the building unique in Scandinavia. Five three-story lamellas of identical size have been stacked; each designed with a high degree of flexibility to accommodate future needs. Innovation through a democratic architecture, staircase in the atrium invite spontaneous meetings. The location away from the seafront has reduced the complex environmental footprint, giving room for a generous public greenery. The buildings low energy consumption satisfies Equinor’s ambitious environmental demands.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.