Healing Space Designed through Landscape: Sheltered Space in Panzhou People's Hospital

  • Company/Studio
    Mind Studio
  • Instagram
    @mindstudioguiyang
  • Lead Designer(s)
    Jiang Jun
  • Design Team
    Yang Xiue, You Nanfei, Yang Ya, Yang Fengmeng, Wang Yu, Deng Tinghuan
  • Client
    Panzhou People's Hospital
  • Credits
    Photo credit: Mind Studio
  • Prize
    Winner in Landscape Design/Parks & Public spaces, Educational, Community & Recreation facilities
  • Company Profile

When caring for patients' physical well-being, hospitals may inadvertently neglect their mental and emotional health. The focus of most hospitals' design in China is on the patients' physical needs; however, Panzhou People's Hospital utilizes design to create a more relaxed and humanized environment. Patients and staff are all more relaxed, open, and comfortable when in the hospital—everyone benefits, but especially the patients. The landscape design integrates the new landscaping with the existing building's form. Planning began with an overall assessment of the site's transportation system.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.