Springair Office & Exhibition Space

  • Company/Studio
    MMC Design
  • Lead Designer(s)
    Chen Linping
  • Design Team
    Qu Bingjie
  • Client
    Springair
  • Credits
    Pan Jie, David
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

Located in Binjiang District, Hangzhou, the project is a textile company's office & exhibition space, which was conceived with creative design concepts. The end scene at the entrance area was designed based on children' physical height and perspective. The overall spatial structure is solemn yet childish. Walls complemented by distinctive lighting and curves on the top endow the entire space with a restrained, calming, deep and isolated feeling, like a cave.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.