Taiheiyo Club YACHIYO Dining Restaurant

  • Company/Studio
    Pierrot Design Wiz Ltd
  • Lead Designer(s)
    Koji Ninomiya
  • Design Team
    Azusa Oki . Teshu Hashimoto
  • Client
    Taiheiyo Club
  • Credits
    Photo by Nacasa & Partners Inc
  • Prize
    Winner in Interior Design/Hospitality
  • Company Profile

This project is a complete renovation of the restaurant area of a luxury golf course. A large custom-built cellar with a selection of wines is located on the approach to the restaurant area, and a whiskey bottle line at the back of the reception counter greets guests. In the main dining area, high ceilings are used to entertain guests. An adjoining lounge area is available for guests to enjoy a whisky after dinner. Natural materials are used throughout the beige-toned space. The accents of the nature-patterned carpet are used to create a universal and comfortable space with a modern feel.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.