GrandBlue

  • Company/Studio
    Joe Ho Associates Ltd
  • Lead Designer(s)
    Joe Ho
  • Design Team
    Ken Tsang、Jam Fung、Wilshere Li
  • Client
    GrandBlue
  • Credits
    Photo by Cossa Pan
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

A space that formerly was predominated by a various of entries and exits has been turned into a warm welcome area. The symmetrical design was changed into a world of networking and cross linking optimizing for accessibility. The building itself is committed to the style of blue modern. The white reception desk picks up this design idea, whilst the gigantic illuminated screen behind is designed to enhance brand images and serves as a starting point of the lively and colorful lounge area.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.