RIVER SEA

  • Company/Studio
    Kawazoe Architects
  • Instagram
    @kawazoe.junichiro.architects
  • Lead Designer(s)
    Junichiro Kawazoe
  • Design Team
    Kazue Kawazoe,Takuya Uemura
  • Credits
    Photo Yoshiharu Matsumura
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

The site is located near the estuary. The plan divides the building into three uses. These buildings are kept apart by the courtyard. The Path runs through the three buildings and the two courtyards, connecting the spaces. On the flow line of the Path, the boundary between the inside and the outside becomes ambiguous. The wall is covered with border tiles made from local Awaji roof tiles. It is not the traditional way of using Japanese architecture, but the way of using it as a resort in this place in Awaji. We intended a fusion of architectural vernacular and modern.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.