Villa Al Gurm

  • Company/Studio
    Fabio Novembre Studio
  • Lead Designer(s)
    Fabio Novembre
  • Design Team
    Carlo Formisano, Dino Cicchetti, Giorgio Terraneo
  • Client
    Private
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

Novembre Studio has designed a villa in Abu Dhabi that is wrapped around a sea-facing reflecting pool and has an entrance shielded by an artificial waterfall. The house occupies the entirety of a small artificial island in the Al Gurm Resort. As a shell protected from the outside but completely open to the sea; the building is made up of several layers which progressively embrace the internal courtyard and guarantee different levels of privacy in line with client requests. The visual contact with the nature is a constant, erasing boundaries between outdoor and indoor.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.