House Q1

  • Company/Studio
    Architekten Spiekermann
  • Lead Designer(s)
    Oliver Spiekermann
  • Client
    Oliver Spiekermann
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

Modern architecture nearby the historic town of Warendorf: with inclined walls, nested cubes and offset pitched roofs. This house refers to the construction of the old houses in this area and interprets them in a modern context. Urban connections are created with the inclusion of existing edges, such as the orientation to the street, as well as the creation of visual references, such as the alignment of windows to the historic church. The house sets itself apart with its modern design. The concept is unique- it can be placed only at this location in that meaningful and justified way.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.