La Aquarima

  • Company/Studio
    Chain + Siman
  • Instagram
    @chainsiman
  • Lead Designer(s)
    Renatta Chain + Lina Siman
  • Credits
    Photo: Onnis Luque
  • Prize
    Honorable Mention

La Acuarima is a restaurant located in Valle de Bravo. The project sits on a concrete platform that hovers over the lake. Its circular design allows for an almost 360 degree view that encourages a permanent relationship between diners and the landscape. The main access is composed of a rectangular red brick prism that creates a stark contrast with the circular shapes of the wood cover. A wooden armor with steal connections and iron beams covered in wood supports the reinforced concrete slab. The deep reds create a warm, monochromatic atmosphere that contrasts with the deep green of the lake.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.