The time tunnel

  • Company/Studio
    Beijing Three Artisans Architectural Engineering Design Co. Ltd.
  • Lead Designer(s)
    Zhang Yun
  • Design Team
    Zhang Yun, Zhang Huai, Zhang Lang
  • Credits
    photo by: SILSAIL VISION
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

This project is located in Huizhou, which is a beautiful city in southern China surrounded by magnificent mountains and water. White and green are selected as the main colors of the project. We abandon all the complex details to make the space simple and clean. The interior space is just like the natural extension of outdoor landscape beauty, so it is harmonious and comfortable. The french windows greatly introduce natural light into the room, which realize bright indoor lighting at the same time of environmental protection. It expresses simplicity, creativity and integrity in design.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.