The Osmanthus Grace

  • Company/Studio
    WJ STUDIO
  • Lead Designer(s)
    Leo Hu
  • Design Team
    Leo Hu, Runze Lin
  • Client
    GREENTOWN
  • Credits
    Photo by: Zhu Hai
  • Prize
    Winner in Interior Design/Hospitality
  • Company Profile

Mixing into the scenery is the special attribute of traditional Jiang Nan gardens. The space is built according to water scenery, guiding visitors to interact with the nature and taking them to join the landscape. The entrance of the project is designed relatively narrow after the adjustment of the architect to create a calm atmosphere and to show the nature most. “We wish every visitor can feel the calmness of time and interact with nature.” Walking circulation transforms from dark to bright, enriching light levels in the space, establishing atmosphere of great mountains in limited space.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.