Leça do Balio House

  • Company/Studio
    Raulino Silva Arquitecto
  • Instagram
    @raulino_arquitecto
  • Lead Designer(s)
    Raulino Silva
  • Design Team
    Raulino Silva
  • Client
    Private
  • Credits
    João Morgado
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

The House is located in the new subdivision of Chantre, in the municipality of Matosinhos, in Portugal. The housing project is for a family of four with several pets (cats, dogs and many fish). The house is organized on two floors and has three volumes that configure a large central courtyard. On the lower floor, we have a suite for the guests, the garage, the kitchen and the living room that extend to the pool. On the upper floor, we have the master suite, two bedrooms, and a library with access to the terrace.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.