Writer's Block

  • Company/Studio
    Chacol, Inc.
  • Instagram
    @chacol.inc
  • Lead Designer(s)
    Apurva Pande
  • Design Team
    Apurva Pande, Chinmaya Misra, Claudia Barbazza, Ruy Berumen
  • Client
    Marie Lu, Primo Gallanosa
  • Credits
    Photos by: Edward Duarte
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

The Writer’s Block is a creative nook designed within an existing adapted historic building. A writer-game designer couple needed a space for collaboration. One, a NYTimes bestselling author, and the other, a game designer. Taking cues from their work and interests, our design took inspiration from the Escher-like geometries of the video game Monument Valley and creating a live-work space that played with perspective. The central element functions as both spatial separation and furniture. A writing desk on one face, and a lounge on the other. We nicknamed it the "Writer’s Block"

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.