Manshausen 2.0

  • Company/Studio
    Snorre Stinessen Architecture
  • Lead Designer(s)
    Snorre Stinessen
  • Client
    Børge Ousland
  • Credits
    Photo by Adrien Giret and Snorre Stinessen
  • Prize
    Winner in Architecture/Hospitality / Winner in Architecture/Small Scale Project
  • Company Profile

The cabins are positioned at the tip of the rocky formations at the northern end of the Island and out over the sea. Wave heights, extreme weather conditions and also future raise in sea level were studied to determine the exact positions of the cabins. The exposure to the natural elements is extreme and aluminum sheet cladding was chosen to withstand the salinity and salt water exposure. The shelter design endeavors to make a minimum environmental impact and minimum footprint. The custom made glazing allows for unobstructed views of the nature and the elements outside.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.