Clinica Medica Dentária Lisboa

  • Company/Studio
    Sabrab
  • Lead Designer(s)
    Miguel Barbas
  • Design Team
    pedro unas, maria vidal, vmyr
  • Client
    Medis
  • Credits
    photo by Ivo tavares
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

This Dental clinic and backoffice is developed on just one floor, in the center of Lisbon, Portugal. The inspiration of this project was a skylight that floods light the central area and the waiting room. The entrance to the clinic and the offices are made through the main access of the building, and there is a separation of routes for each spaces, clinic and offices. The area defined as a clinic includes a waiting and service room located on the main front of the building. The central area of the skylight includes a meeting room, 2 public toillets.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.