ORTHO

  • Company/Studio
    Apollo Architects & Associates
  • Lead Designer(s)
    Satoshi Kurosaki
  • Credits
    Photo by: Masao Nishikawa
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

The clients purchased the tiered, irregularly shaped lot as a place to spend meaningful time as a family. They wanted courtyards to play a big part in their home life, and to fulfill that request, the design makes use of the distinctive property shape and topography. The exterior is defined by two massive, offset concrete volumes with a board-formed finish. On the main level, a small courtyard and a large garden terrace on the south side serve as intermediary zones where the residents can enjoy the distinctive outdoor environment of a ranch-style home while maintaining privacy.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.