Integration of Taiwanese and Japanese Aesthetics

  • Company/Studio
    深度空間設計
  • Lead Designer(s)
    炯旭 蘇
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace

The site of this project was originally a Japanese-style building, the designer upholds the concept of "handling complexity by simplicity". The exterior of the building uses wooden louvers to embody the image of mountain and forest culture, and the expression of Japanese "shaded" thinking. The space is planned with a smooth circulation, and the designer used the work of Ukiyo, reflecting Japanese cuisine culture; the private box brings out the glorious feeling of the Edo period. The designer uses a double track design and narrow the distance between the chefs and guests in the ltabasahi area.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.