EVD Office

  • Company/Studio
    EVD Design
  • Lead Designer(s)
    Yang Bing, Hao Liyun
  • Client
    EVD
  • Credits
    Super Yingxiang
  • Prize
    Winner in Interior Design/Workplace
  • Company Profile

The project integrates office and exhibition. The internal wall, ceiling and staircase are clad in white paint, realizing an expression of dematerialization and highlighting the textured and sculptural features. Designers created a U-shaped area that combines with a long side and the five large windows, allowing natural light to filter in and diffuse freely. The entrance protrudes towards the foyer, due to the consideration of fire control regulations. Its position and width for evacuation bring new opportunities for organizing spatial pattern and form. The overall spatial design starts here.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.