Flow

  • Company/Studio
    Kris Lin International Design
  • Lead Designer(s)
    Kris Lin
  • Design Team
    Kris Lin, Jiayu Yang
  • Client
    CIFI GROUP
  • Credits
    photo by Kris Lin International design
  • Prize
    Winner in Interior Design/Lighting
  • Company Profile

The function of this project is positioned as a development display space for the community.The light cube art installation in front of the entrance of the lobby hangs over the water, staggered high and low. The cube is made of acrylic material and endowed with lighting. The building seems to be floating on the water surface, connected by light cubes, shaping the image of the future city of science and technologies.The curved wall resembles the ripples produced by the flow of curved water, which has the energy to form a dynamic vision, creating a "fluid" spatial form.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.