Central Park

  • Company/Studio
    Kris Lin International Design
  • Lead Designer(s)
    Kris Lin
  • Design Team
    Kris Lin, Jiayu Yang
  • Client
    Gemdale Group
  • Credits
    photo by Kris Lin International design
  • Prize
    Winner in Interior Design/Hospitality
  • Company Profile

The project is located in Xi'an next to the largest urban ecological park.The designers hope to use the Central Park as the theme, combined with the guest line, and use the Introduction, elucidation, transition, and summary design method to create a club house.The designers use a set of wood truss structures as ceilings in the area of the entrance lobby to form a pavilion shape. The water has been connected in series to the VIP room. Light and shadow pass through the wooden grille, and the waterscape is reflected in the water, further displaying the flexibility of the space.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.