Birch Park

  • Company/Studio
    Matter
  • Lead Designer(s)
    Jonathan Smith
  • Design Team
    matter
  • Client
    na
  • Credits
    Simon Devitt
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

After much collaboration and iteration the home was resolved as a series of pavilions, interlocking with the landscape, allowing the site to flow through the built forms. Increasing the length of the building envelope and threshold the floor plan remains simple programmatically while creating many experientially unique and flexible spaces. The lower levels have been settled into the land, reflected materially with the use of Petersen bricks as the cladding. Set atop the brick ‘base’ walls are rich timber clad forms containing the more private family spaces.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.