ZHU85 VILLA

  • Company/Studio
    AT DESIGN
  • Lead Designer(s)
    Mo Shen
  • Design Team
    Jiali Li
  • Client
    Miss Ye
  • Credits
    Photo by: Song Ye
  • Prize
    Winner in Interior Design/Hospitality
  • Company Profile

The original old building was piled with bricks. In order to better communicate with history, the designer retained the piled shape and made a hollow structure to become a modeling wall. The public area on the first floor is divided into a kitchen, a reading area, and a sofa seating area. The overall color of the space is full of natural simplicity. The designer hopes to come here to stop people and feel the natural atmosphere. There were only 5 rooms in this case. To ensure that each room can maximize the view of the distant landscape, the designer uses large floor-to-ceiling glass.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.