SAKURA

  • Company/Studio
    NERMA LINSBERGER ZTGMBH
  • Lead Designer(s)
    Nerma Linsberger
  • Client
    BWSG
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

The property is located on a very busy intersection. By intervening in the provided work plan it was possible to create better light and sunlight conditions. In order to defuse the “T”-point, a V-shaped courtyard is cut into the building. The portico accesses and the ancillary room areas are concentrated throughout the courtyard. The North- and Courtyard-wing are connected by a portico; the East-wing is connected by paired apartments. The South-West part of the building has apartments located on the ground floor which are situated 60 cm above the adjoining terrain.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.