Laurel Hills Residence

  • Company/Studio
    Assembledge+
  • Lead Designer(s)
    David Thompson
  • Design Team
    David Thompson, Raul Aguilera, Gregory Marin
  • Credits
    Photo by Matthew Millman
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

Composed of three pavilions connected by a series of glass hallways, the single-story residence seeks to create a residential oasis.The Western Red Cedar lined guest house/garage pavilion establishes a datum line that carves and connects the two larger volumes of the living and sleeping pavilions, comprised of oversized charcoal-colored board, batten extira and cement board siding. Instead of only externalizing interior spaces, exterior spaces are also internalized. The entire ensemble is activated by the arrangement of layered sightlines, vignettes and circulation connections.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.