Boulder House

  • Company/Studio
    Atelierjun
  • Lead Designer(s)
    Jun Sang You
  • Design Team
    Jun Sang You
  • Client
    private
  • Credits
    Photo by Namgoong Sun
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

The Boulder House, located near ‘Seolleung’, the former royal tomb that became a park in Gangnam, Seoul, is surrounded by multi-family houses, making it unsuitable for the detached house. On the other hand, the client made a very high request for privacy. In the paradoxical process of designing a home in an area where privacy is very unfavorable for a client whose privacy is very important, the building becomes a very unique feature that is not usually seen. In the course of responding to the context, the client and the architect ultimately wanted the building to look like a boulder.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.